Sorry - this product is no longer available

13 mars - TÄNK MINDRE, KÄNN MER - Yoga med Klara Öhlén - Varberg

Tänk mindre, känn mer. Kroppen pratar med dig - lyssnar du? Klara Öhlén bjuder på 2 timmar fyllda av yoga, meditation och reflektion.
Lagerstatus: 5 i lager
320,00 kr

Våra kroppar är fantastiska maskiner, de visar oss ofta det som huvudet ännu inte insett. Men om vi inte lyssnar på kroppen spelar det ingen roll hur mycken den pratar med oss. Detta är en workshop där vi utforskar olika tekniker kopplat till yoga för att kunna landa i och lyssna på kroppen. Klara kommer att dela med sig av sin resa – resan från jurist till yogalärare, resan som tagit henne från huvudet ner i kroppen. Yogan har sin grund i vinyasa med uppmuntran att känna sensationerna i kroppen som praktiken framkallar. Klara guidar på ett sätt som är enkelt, tydligt och tillåtande. Denna workshop passar både dig som är van yogi och nyare till yoga men rekommendationen är att du testat yoga innan.

Klara har sin bas i Göteborg och besöker nu Varberg och Coastal Yoga. Hon har sin grund i hathayoga men inspireras av olika yogastilar såsom former av vinyasa, embodied flow, dynamisk meditation samt mindfulness. Du kan läsa mer om Klara på www.klaraohlen.se

DAG & TID

Fredagen den 13 mars kl. 16.30 - 18.30

PLATS

Coastal Yoga, Marmorgatan 3, Varberg

INVESTERING

320 kr

Anmälan är bindande, när du betalat din bokning är din plats säkrad.