Cecilia

Cecilia är född och uppvuxen i Varberg. Glädjen för träning och rörelse har alltid funnits där. Från början tog det sitt uttryck via dans och som tävlingsryttare inom ponnydressyr. Under ett studieår i London 2007, mötte hon Ashtanga yogan för första gången, vilket väckte hennes nyfikenhet för dess praktik och filosofi.

Hemma i Varberg igen fortsatte hon att praktisera Power Vinyasa Yoga (inspirerad av Baron Baptiste) och Hot Yoga (Bikram inspirerad Hatha Yoga). Ett mentorskap banade så småningom väg för egna klasser på Yogainstitutet i Varberg. Inspirerad av hur yogan öppnade upp en helt ny värld för självutveckling tog Cecilia steget 2013 och gjorde sin 200h yogalärarutbildning inom ISHTA-traditionen. (Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda). Hon har även utbildat sig vidare inom Yinyoga 50h. Hon erbjuder kraftfull Hatha yoga, dynamisk Vinyasa, samt även Yin- och Restorative yoga.

Från våren 2024 kommer Cecilia finnas på Coastal för att undervisa Yinyoga.

“I motsats till allt som strävar framåt och trycker på utifrån, är min intention att mjukt och tryggt guida dig på en resa inåt, för att känna in och utforska olika fysiska och mentala gränser. Förhoppningen är att du skall uppleva en mer lugn och närvarande atmosfär”.

-

Visa per sida

YinYoga - Varberg - Sön 19 - 20:15 - start v35

Stillsam och meditativ yoga.
2.400,00 kr