YOGA, VIN, MAT & MYS - Coastal Yoga + Deilig - 29 okt - Varberg

Favorit i repris! AW med mjuk välgörande yoga, vinprovning, mat & mys
Lagerstatus: I lager
750,00 kr

När vinden blåser rakt igenom vindjackan, regnet slår mot fönstret och temperaturen kryper ned mot 5 grader, då vet en att hösten verkligen är här OCH att det är dags att dricka mustiga, kraftiga och värmande röda viner som får kinderna att bli rosiga och kroppen att bli varm.

Gänget på Deilig har valt 3 av deras favoriter som passar perfekt i denna kategorin. De kommer guida er igenom hur produktionen går till, prata om de olika druvsorterna och berätta om de områden vinerna härstammar ifrån.
Som pricken över i:et har de skapat en härligt höstlig rätt som passar perfekt till dessa viner:
krämiga korngryn med saltbakade rödbetor, grillad palsternacka och rostad bovete.

Vi kan behålla våra bord under hela kvällen om vi vill, så efter provningen och maten finns möjlighet att stanna kvar och njuta av en dessert, få påfyllning av favoritvinet eller beställa en av dom 60 vinerna som finns på glas alternativt  dela en flarra från deras enorma vinlista på hela 400 olika viner! Det finns också cocktails och annat smarrigt för alla som blir sugna på sånt. Vi på Coastal Yoga & Deilig ser så fram emot en helkväll med er!

Innan vi myser till det på Deilig så yogar vi en stund tillsammans! Vi räknar med att många är sugna på denna oslagbara kombo därför kommer vi ev lägga yogan i en större lokal, nämligen på We are Lajas Happy Place på Brukstorget.

Vi yogar mellan 17 – 18, sedan tar vi oss till Deilig för att fortsätta vår sköna fredagskväll tillsammans på detta härliga ställe.

Pris: 750 kr

När: 29 oktober från kl 17 till hur länge du vill.

Plats: Yoga på Coastal Yoga Breared eller Happy Place på Brukstorget, beroende på storlek på grupp. Vi meddelar detta när det närmar sig! Mat & vinprovning på Deilig, Västra Vallgatan.