Köpinformation

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. Bokningen är bindande. Sedan är du välkommen att börja yoga hos oss på vald klass/kurs. Dörren till yogastudion öppnar en kvart innan klassen/kursen/eventet börjar.

Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder. Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder en digital klass i veckan som sänds live samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kommer yogaverksamheten gå över tillfälligt till vårt digitala alternativ.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Klippkortet är endast giltigt under pågående termin.

Betalning görs via Kortbetalning eller Swishbetalning 123 538 0498