Flow - Skene - Mån 18:45 -20.15 - start v35

En flödande fysisk yoga där du får möjlighet att utmana dig själv både fysiskt och mentalt.
Yogalärare: Jennie
Lagerstatus: I lager
*
2.400,00 kr

För dig som vill ha fysisk dynamisk klass inspirerad av yogaformerna vinyasa flow och ashtanga.  Vi blandar mjuka och mer intensiva flöden, alltid tillsammans med en djup medveten andning. Då och då stannar vi lite längre i en asana men klassen varvas hela tiden med olika vinyasas för att hålla värmen och flödet.

Ibland händer det att vi bygger klassen mot en peakposition, kanske en armbalans :), och klassen har alltid ett fysiskt, mentalt, emotionellt eller filosofiskt tema. Vi avslutar varje klass med en skön djupavslappning och/eller meditation.
Fortsättningsnivå - grundkurs rekommenderad


-

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.