FÖRETAGS- / 1:1 KLASS

Företagsklasser eller för privat grupp

Vill  ni ha en yogaklass för ert företag eller er organisation? Eller kanske för ert tjej/killgäng, födelsedagsfirande, möhippa/fruhippa? Vi blir frekvent anlitade av näringsliv, kommuner, organisationer och arbetsplatser. Vi skräddarsyr klasser och yogaupplevelser efter era behov. Vi kan ta emot er på våra studios, komma ut till er, komma dit ni har er konferens eller varför inte utomhus när vädret tillåter?


Vad sägs om:
Yoga & Gong-avslappning
Yoga utomhus med havet som utsikt
Yoga & Frukost - på studio eller i grönskan 
Yoga & Fika 
Yoga & Bubbel
Yoga & Vandring
AW-yoga
Wim Hof Metoden Workshop
En skräddarsydd yogaresa eller retreat, i Sverige eller utomlands.
Breathwork
Kallbad

Möjligheterna är många!

Maila oss för en förfrågan: yoga@coastalyoga.se

-

1:1 KLASSER

Om du vill utveckla ditt yogapraktiserande så erbjuder vi privata klasser. Vi skräddarsyr efter dina behov. Vissa väljer att ha en PT-timme varje vecka, vissa väljer 2 till 5 tillfällen för att komma igång med sitt eget praktiserande. Vi har även ett upplägg där vi utformar ett skräddarsytt program utifrån önskemål och behov, som vi sedan går igenom tillsammans och som man jobbar vidare med hemma på egen hand.

Välkommen att kontakta oss!

PT - timme 60 min utan program

PT timme där vi lägger upp klass utifrån dina önskemål och behov. Du ges utrymme att ställa frågor och få feedback på ditt yogapraktiserande. Maila oss på yoga@coastalyoga.se för att boka tider.
1.000,00 kr

PT med personligt program 2 x 60 min

Personligt utformat program för att börja praktisera yoga hemma på egen hand. Maila oss på yoga@coastalyoga.se för att boka tider.
2.000,00 kr

5 PT - timmar 5x60 min med personligt program

PT timmar där vi lägger upp klasser utifrån dina önskemål och behov. Du ges utrymme att ställa frågor och få feedback på ditt yogapraktiserande. Maila oss på yoga@coastalyoga.se för att boka tider.
4.000,00 kr