GrabbYogaYin - Varberg - Tors 19:15-20:45 - start v35

Yin Yoga för män i alla åldrar.
Yogalärare: Johan
Lagerstatus: I lager
*
2.400,00 kr

Glömt att stretcha? Du behöver inte vara vig för att utöva yoga. Vighet är heller inget mål med yoga, det är bara en välkommen bi-effekt när du gör det regelbundet. GrabbyogaYin är yoga för män i alla åldrar. Det är en stillsam och meditativ yoga. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer.

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i mellan 3 - 8 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Varje klass avslutas med en härlig avslappning.

Nybörjarnivå - ingen tidigare yogaerfarenhet krävs

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.