Hanna

Hanna mötte yogan för tolv år sedan, det var inte kärlek vid allra första ögonkastet då hon var en person som gjorde allt i ett rasande tempo och effektiviteten själv och det lugnare tempot i yogan blev en skarp kontrast mot detta. Efter ett tag blev hon ändå fångad. Hon började förstå yogan var precis den kontrast hon behövde, en plats där hon kunde finna avslappning och tanka ny energi. Kärleksaffären utvecklades till en passion och sedermera ett stabilt kärleksfullt förhållande. För att fördjupa sitt förhållande till yogan reste hon 2016 till Rishikesh, Indien och utbildade sig till yogalärare (Hatha & Ashtanga 500h) och har sedan dess undervisat vid sidan av hennes studier i Lund.

Hanna älskar yogan för att den tillåter henne att lämna sitt spinnande huvud och landa hennes uppmärksamhet på ett enda ställe - hem i kroppen. Hon älskar positionerna och rörelserna för att de får hennes kropp att kännas mjuk, stark, smidig och avslappnad, andetaget för att de lugnar ned sinnet och fyller henne med energi och filosofin för att den bidrar med uråldrig klokskap som vårt samhälle idag tycks ha glömt bort.

Det där med kontraster tycker Hanna inte längre är ett problem utan idag tycker hon verkligen om kontraster och praktiserar och undervisar därför gärna både flödande vinyasa och mjuk yin för att hon tycker båda är pusselbitar som behövs.

Hanna är även nybliven psykolog och har på sikt en dröm och ambition att förena detta med yogalärarrollen.

Hanna vikarierar på Coastal Yoga.

--