Jennie

Jennie gick på sin första yogaklass i Indien för 20 år sedan. Efter sina studier i Folkhälsovetenskap utbildade hon sig 2004 till yogalärare på Sivananda Dhanwanthari Vedanta Ashrami Kerala, Indien. Hon är även certifierad yinyoga- och barnyogalärare och har studerat yoga, buddhistisk meditation, indologi och sanskrit på universitetsnivå. Jennie jobbar med yoga på heltid sedan 2011 och undervisar både utomlands och i Sverige. Hon driver Coastal Yoga Varberg - Skene med sin man Johan Landahl som innefattar studioklasser, events, rereats och yogaresor både i Sverige och utomlands.

Med sin mjuka röst och sitt inkännande sätt guidar hon sina elever in i yogans magiska värld. Hon ger varierande klasser, ofta intuitivt, och blandar olika yogastilar i sitt undervisande. Allt ifrån mjuk individanpassad senioryoga till mer fysisk yoga med utmanande flöden. Hon har en förmåga att möta varje yogaelev på hens nivå och väver gärna in olika teman i sina klasser.

För Jennie är yoga en livsstil, ett sätt att förhålla sig till världen och dess omgivning. Yogan ger henne både inspiration, kraft, lugn, och glädje samtidigt som hon känner att den håller kroppen och sinnet i balans. Yogan gör att hon har lärt känna sin kropp och sig själv bättre, vågar lita på sin intution och vara mer sig själv.

Jennie känner en oerhörd tacksamhet över att få jobba med det som hon verkligen älskar och hennes "mission" är sprida yoga till folket!

--

Mjuk Yoga / Senior - Varberg - Fre 9:15-10:30 - start v35

Alla kan yoga! Lugn och mjuk yoga som passar alla, även äldre.
1.550,00 kr

Yoga & Juica med Jennie & Johan - nya vanor, boost & detox - 24-26 mars 2023

Har du funderat på det där med att juicefasta, men vet inte riktigt var och hur du ska börja? Då kanske denna minikurs är något för dig!
2.490,00 kr

Yogaresa till Mallorca 4 - 8 oktober 2023 - med Jennie & Johan - ANMÄLNINGSAVGIFT

Yogares med oss till underbara Mallorca!
Under 4 dagar myser vi med yoga i olika former, meditation, medveten närvaro och bara umgås, slappar, solar och badar.
1.000,00 kr

FULLBOKAD! YOGA & JULig Frukost med Johan & Jennie på Steninge Kuststation - 17 dec

Den 17 december myser vi på Steninge Kuststation igen! FULLBOKAT, men du kan sätta dig på kö genom att mejla yoga@coastalyoga.se
495,00 kr

YOGA & JAPANSKT med Jennie & Johan - Coastal Yoga & OKADA - 20 januari

Bästa julklappen till någon kär, kanske till dig själv!
995,00 kr

Yogaresa Koh Lanta Thailand april 2023 på Oasis med Jennie & Johan - ANMÄLNINGSAVGIFT

Yoga & sköna Thai Vibes med Jennie & Johan, Coastal Yoga
1.000,00 kr