Klara

När Klara Öhlén fann yogan blev det en frizon som innebar en paus från stress och prestationskrav under tiden hon studerade till jurist. Tidigare hade även träning och rörelse kopplats till prestation men med yogapraktiken kom insikten att rörlighet och möjlighet till stillhet, allt utan krav på prestation, fick henne att må bättre. För Klara är yogan ett kraftfullt verktyg som gör att hon blir mer närvarande och mer medveten om det subtila i kroppen och livet, vilket hjälper henne att se möjligheter istället för hinder i vardagen. 
 
Tiden på mattan influerade resten av hennes liv och nyfikenheten för yoga fördjupades. Det ledde till att Klara 2016 tog steget att utbilda sig till yogalärare genom Yogayamas 200h Teacher Training. Klara har gått flertalet vidareutbildningar inom bl.a. yinyoga, pranayama, yoga nidra, restorative, SUP-yoga och Somatic Stress Release. Hon har även varit mentor på Yogayamas 200h Teacher Training samt assisterande lärare till Sofie Ringsten i Yogayamas grundutbildning Yin 50h i Göteborg. 
 
Klaras yogaklasser präglas av en inbjudan till närvaro där andetaget är centralt för att skapa medvetenhet. Hon guidar på ett enkelt och tydligt sätt och bjuder in till att utforska och känna in kroppen i stunden.
 
-
Visa per sida

YinYoga - Varberg - Ons 19:15 - 20:30 - start v35

Stillsam och meditativ yoga.
2.400,00 kr