Patricia

Patricia är yoginin/tantrikan som brinner för utveckling, transformation, kreativitet, hälsa, mat, musik, dans och meditation. Hon har under många år arbetat som yogalärare, gruppträningsinstruktör, massör, ayurvedisk rådgivare och projektledare. Hon jobbar bl.a. på Asia Spa och som projektledare på Hallifornia där hon var med och skapade Hallispirit ett av områdena på festivalen.

För henne är yoga ett sätt att lära känna sig själv, skala bort det som är i vägen och göra plats för livet. Som yogalärare är hon fokuserad på att förmedla något på hennes klasser, både i ord och genom kroppen. Detta kombineras med en upplevelse av att få röra på sig, bygga upp styrka, fokus, uthållighet och framför allt – att få möta sig själv en stund genom att bara få andas och landa på mattan.

Det sistnämna är väldigt viktigt enligt Patricia, att vi tar tid till att ta en paus bort från allt som pågår i våra liv. Det är just i den pausen vi får utrymme att sortera, smälta och landa vilket bidrar till att vi sedan kan få ny inspiration, kraft och även att kunna se livet ur nya spännande perspektiv.

--

Visa per sida

YinYoga - Varberg - Mån 17:30 - 19 - start v35

Stillsam och meditativ yoga.
2.400,00 kr