Sorry - this product is no longer available

Root to Rise – dagsworkshop med Klara Öhlén - 12 feb - Varberg

En dagsworkshop fylld med yoga, meditation och reflektion.
Lagerstatus: I lager
850,00 kr

En dag som syftar till att inspirera till och ta dig på en resa från ROOT to RISE. En resa som jag tror att vi kan göra många gånger, om och om igen, beroende på var och när livet tar oss till en plats där vi behöver just det. Min intention är att du ska få utrymme att utforska om och hur praktiken kan hjälpa dig fördjupa dina rötter, utforska vad som lyfter dig och hur de två kan tänkas samspela.

Dagen består av två sessioner, se schemat nedan. Denna workshop passar både dig som är van yogi och nyare till yoga men rekommendationen är att du testat yoga innan.

-

OM KLARA

Klara guidar på ett sätt som är enkelt, tydligt och tillåtande. Klara har sin bas i Göteborg. Hon har sin grund i hathayoga, yinyoga och restorative men inspireras av olika yogastilar såsom former av vinyasa, embodied flow, dynamisk meditation, yoga nidra samt mindfulness. Du kan läsa mer om Klara på www.klaraohlen.se

-

DAG & TID

Lördagen den 12 februari kl. 10-15.30

10.00-12.30: En första session med dynamiskt flödande yoga.

12.30-13.30: Paus för lunch (lunch ingår ej i priset, medtag egen eller köp på närliggande restaurang).

13.30-15.30 En andra session som innehåller mjukare flödande rörelser och avslutas med yoga nidra.

PLATS

Coastal Yoga, Marmorgatan 3, Varberg

INVESTERING

850 kr per person

BOKNING

Anmälan är bindande, när du betalat din bokning är din plats säkrad. Du kan överlåta din plats. Vid uppvisande av lärkarintyg betalar vi tillbaka avgiften minus en admin.avgift på 250 kr.

Vi reserverar oss för att workshopen kan komma att ställas in vid för få anmälda.