Sorry - this product is no longer available

Slow Flow ONLINE via Zoom - Sön - 8.30 - 9.30 - start v 3

En uppiggande och energigivande klass med mjukt flöde som du kan göra varsomhelst ifrån!
Yogalärare: Jennie , Johan
Lagerstatus: I lager
*
2.400,00 kr

Vi använder oss av lugna sekvenser för att öppna upp och sträcka ut kroppen. Klassen stärker oss på ett skonsamt och skönt sätt, vi får igång flödet och värmen genom rörelser.
Varje rörelse följer andetaget och övningarna blir meditativa, vilket hjälper dig att slappna av och stilla sinnet. Vi avslutar varje session med en skön djupavslappning!

Klassen sänds via verktyget Zoom. Du får en ny länk varje vecka till aktuell klass. Klassen spelas även in och kan göras i efterhand. Denna klass är då tillgänglig på Vimeo i en vecka efter inspelning.


Nybörjarnivå - ingen tidigare yogaerfarenhet krävs

-

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.