YOGA & JUICA med Jennie & Johan - nya vanor, boost, detox - 20-22 sept - online/hemma

Har du funderat på det där med att juicefasta, men vet inte riktigt var och hur du ska börja? Då kanske denna minikurs är något för dig!
Yogalärare: Johan , Jennie
Lagerstatus: I lager
2.490,00 kr

Rensa ut efter sommaren och boosta din kropp inför vintern!

Tillsammans kör vi en 3 dagars fasta med ekologiska och kallpressade juicer och passande yogaklasser med tema utrensning. Du får pepp råd och tips under hela perioden i en gemensam privat facebook-grupp där vi delar tankar med varandra. Dessutom får du en massa fina tips och råd på hur du kan förbereda dig på bästa sätt, vad du kan tänka på under fastan samt hur du trappar upp för att få den bästa upplevelsen av din cleanse.

Johan och Jennie på Coastal Yoga har fastat regelbundet i över 20 års tid och har de senaste åren använt sig av färskpressade ekologiska juicer som håller mycket hög kvalitet och högt näringsinnehåll och har nu ett samarbete med Kallpressen.

Vi har märkt att nyfikenheten kring fasta är stor och vi vet ju att det alltid är lättare tillsammans, därför föddes iden till denna minikurs!

Vår och höst är ypperliga perioder för rening och rensning. Både inuti och utanför.

-

Du får

* 3 dagars juicefastepaket från Kallpressen (6 joser/dag) innehållande 2 gröna, 1 orange, 1 gul, 1 röd juice. Dessutom en läcker nötmjölk till kvällen! Totalt 2,1 liter ekologisk kall- och färskpressad juice om dagen fördelat på 6 tillfällen. Juicen är opastoriserad och sammansatt för att ge dig ett så brett växtbaserat näringsintag som möjligt. Inga tillsatser.

* Schema över din fasta dvs vilken juice du ska dricka när.

* Recept på smoothies och rätter för nedtrappning + upptrappning

* 2 inspelade onlineklasser dagligen under fastans 3 dagar med passande yoga för att stötta din utrensning. Dessa klasser kan göras hur många gånger som helst under perioden.

* Tips på morgonrutin och kvällsrutin

* Deltagande i Fb-grupp för pepp och frågor

* Övriga tips och råd som gynnar din fasta

-

Fre 20 - 22 sept  – fasteperiod
(du kan köra 1-3 dagar innan eller efter detta datum då juicerna kan frysas in för bästa hållbarhet). 

+ möjlighet för nedtrappning ett par dagar innan samt för upptrappning ett par dagar efter - detta innebär att, om möjligt, undvika inplanerade stora middagar, galej och annat ståhej :)

Juicer hämtas upp på någon av Coastal Yoga's studios. Finns du inte i Marks kommun eller i Varberg med omnejd så kontakta oss så löser vi leverans!

Pris 

2490 kr

-

Fördelar med juicefasta

Låt kroppen och matsmältningen få vila

Boosta din kropp med vitaminer, mineraler, enzymer & spårämnen

Rensa ut slaggprodukter och gifter

Din kropp blir mer basisk (googla gärna mer på varför du vill vara basisk och inte en suris:).

Kom igång med bättre vanor

En stor del är att få känna skillnaden i hur man mår och hur det faktiskt gör skillnad med vad man normalt äter och dricker. Juicefasta är en fin hjälp till att starta ett hälsosammare liv och börja ta ansvar för hur man vill må i vardagen. Det kan också handla om att bryta dåliga vanor och få kroppen att komma i form igen.

Kroppen är fantastisk och har inbyggda system för avgiftning, vilket behövs för att ta hand om alla de miljögifter vi dagligen får i oss. Gifter genom maten vi äter, luften vi andas, vattnet vi dricker, kläder, rengöring, kosmetika etc. Många av oss har även en livsstil där vi stressar för att hinna med så mycket som möjligt så som arbete, familj, åtaganden, vänner. Stressen i samband med dålig mat, kan göra att kroppen inte hinner med att städa ut allt den skulle vilja. I värsta fall kan det leda till kroniska tillstånd som i hög grad påverkar ens livskvalité. Desto mer du avstår ifrån överarbetade, tillagade och konstgjorda matvaror och alla dess tillsatser och föroreningar, desto mer får du tillbaka i form av daglig återhämtning, återuppbyggnad och välmående.

Genom att juicefasta/cleansa regelbundet får kroppen tid att återhämta sig och städa rent i systemet. Du ger den en större möjlighet att få fungera optimalt. Vi rekommnderar att juicefasta ett par gånger om året, tex varje vår och höst, då vi behöver extra kraft efter mörka vintern och efter sommarledigheten när du vill återgå till en mer normal kosthållning igen.

(inspo Kallpressen)