Yoga & Kaffe Morgonklass - Varberg - Fre 7:00-8:00 + tid för kaffe - start v35

Ett uppiggande och energigivande pass med mjukt flöde. Avslutar med starkt kaffe för den som vill.
Yogalärare: Johan
Lagerstatus: I lager
*
2.400,00 kr

Ett uppiggande och energigivande pass med mjukt flöde. Vi använder oss av lugna sekvenser - vinyasas för att väcka, öppna upp och sträcka ut kroppen och av uppiggande och utrensande andningsövningar - pranayama. Passet mjukar upp och stärker oss på ett skonsamt och skönt sätt, vi får igång flödet och värmen genom rörelser. Varje rörelse följer andetaget och övningarna blir meditativa, vilket hjälper dig att stilla sinnet.

Vi avslutar varje session med en avslappning eller meditation och därefter avnjuter vi en kopp kaffe tillsammans om det behagar :)
Nybörjarnivå - ingen tidigare yogaerfarenhet krävs

-

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.