Sorry - this product is no longer available

YOGARESA Koh Lanta Thailand april 2023 på Oasis med Jennie & Johan - ANMÄLNINGSAVGIFT

Yoga & sköna Thai Vibes med Jennie & Johan, Coastal Yoga
Yogalärare: Johan , Jennie
Lagerstatus: I lager
1.000,00 kr

Det är inte ett dugg märkligt att Koh Lanta har blivit som ett andra hem för oss. En av Thailands pärlor med mjuka härliga människor, fantastisk mat, magiska solnedgångar och ljumna salta bad. Två underbara vänner till oss driver ett av de mest unika ställena vi känner till: Oasis Yoga Bungalows. Här finns allt du kan önska dig; vackra detaljer, smakfull inredning, prunkande trädgårdar, avkopplande miljö, svalkande pool, hängmattor att slappa i, ljuvlig mat och dryck och en yogaplattform som slår det mesta…

Vi bor här på Klong Dao under en veckas tid med indiska oceanen som granne. Här finns inga höga hotell eller solstolar på rad, utan bara trevliga och mysiga små strandhotell och en vidsträckt sandstrand. Vi umgås, yogar, mediterar och lever barfotalyx, lapar sol, badar i det ljumna havet och njuter av den thailändska maten, kokosnötter och färska fruktjuicer.

Kom tillbaka till våren i Sverige med nya krafter, utvilad och fräsch!

-

Morgonen startar med en yogaklass och därefter avnjuter vi en hälsosam frukostbuffé tillsammans. Under dagen erbjuds egen tid så den spenderar du såsom DU vill, kanske med att slappa på en av Lantas fina stränder med en god bok, i havet eller i den smaragdgröna poolen på Oasis, softandes i hängmattan med en smoothie eller med en avkopplande thaimassage.

Kanske är du mer träningssugen och då finns i närheten möjlighet att gymma, delta på tabata, SUP och annat smått och gott. Ett thaiboxningspass ingår i resan, men vill du boxas mer så finns det hur många möjligheter som helst till det. Dessutom ingår en matlagningskurs där vi lär oss laga läcker Thaimat. En av dagarna åker vi också på en båtutflykt där vi besöker en närliggande ö, avnjuter en picknick och för den som vill, ges även möjligheten att snorkla bland tropiska koraller och fiskar i det kristallklara vattnet.

Vi yogar ytterligare en gång under eftermiddagen innan solnedgång som på Lanta kallas för the golden hour och är något helt unikt. Med tårna i sanden och kanske en drink i handen njuter vi av den magiska solnedgången.

Första, näst sista och sista kvällen äter vi en gemensam middag. Andra dagar får du helt enkelt välja fritt bland alla mysiga restauranger. Kanske slår vi följe.

Självklart är alla aktiviteter frivilliga och du deltar i det som du känner passar dig just då. Vi anpassar såklart alla klasser efter er som följer med på resan.

På denna resa hälsar vi även familjer välkomna! Oasis Yoga Bungalow är barnvänligt och barn får gärna vara med på vissa av de aktiviteter som erbjuds.

-

Preliminärt schema

-

Så här säger några av de som varit med förr:

”Helt fantastiskt bra. Så välbehövligt för mig. Ni är underbara yogalärare och med er otroligt ödmjuka personlighet och generositet så saknas inget. Det var verkligen en vecka i paradiset”.

”Fantastiskt fint anordnad yogasemester. Ni har verkligen ansträngt er för att få det hela jättebra. Mycket ambitiöst och duktigt. Vi är jättenöjda.”

”Jag är mycket nöjd. Har blivit väl omhändertagen, kunnat slappna av och bara följa schemat. Ni har verkligen lyckats!”

”Fantastiskt! Ni ser oss alla och har ett fantastiskt sätt att vara på.”

- 

Detta ingår

Boende mellan 10 april – 17 april
Frukostbuffé 11 april – 17 april
Lunch from den 11 april – 16 april
Välkomstmiddag (Oasis Yoga Bar & Restaurant)
Taco Night (Oasis Yoga Bar & Restaurant)
Avslutningsmiddag (Oasis Yoga Bar & Restaurant)
2 yogaklasser per dag
1 tillfälle att prova på/träna thaiboxning
1 matlagningskurs Thai
1 båtutflykt med snorkling
Transfer från och till Krabi Airport

Detta ingår ej

Flygresa
Försäkring (vanlig reseförsäkring via hemförsäkring)
Transfer från något annat ställe än Krabi Airport
Övriga måltider

Pris

Del i dubbelrum 16 000 kr
Enkelrum 18 000 kr
Barnrabatt 16 år och under: 25% rabatt

Bokningsvillkor - var vänlig läs igenom!

När du betalat din anmälningsavgift på 1000 kr är din bokning bindande.
Resterande belopp, betalas sista dagen på resan. Detta enligt resegarantilagen och vår godkända resegaranti från Kammarkollegiet.
Vid avbokning tidigare än 60 dagar innan resa debiteras halva beloppet.
Vid avbokning senare än 60 dagar innan resa debiteras fullt pris.
Glöm inte att teckna en giltig reseförsäkring med avbokningsskydd via din hemförsäkring eller annat bolag, samt vara väl uppdaterad gällande dina försäkringsvillkor, om du behöver avboka din resa i händelse av sjukdom eller liknande.

Gällande flygresan kan du på egen hand teckna avbeställningsskydd via resebyrån eller flygbolaget.

Om resan ställs in från vårt håll, betalas hela summan tillbaka.

Antal deltagare:

minst: 10
max: 30

Vi förbehåller oss rätten att avboka resan om inte tillräckligt med bokade uppnåtts.

-

Vill du stanna längre så föreslår vi att du kontaktar Oasis direkt (https://www.oasisyogabungalows.com) och bokar extra nätter om du inte väljer att kombinera resan med en annan semesterort eller på annat hotell.

Du bokar din resa själv förslagsvis genom en resebyrå eller via internet. Sök på resa mellan Göteborg/Stockholm/Köpenhman och Krabi, alternativt Phuket på http://www.flygresor.se. Fråga oss om du behöver råd.

Tänk på att flygresan helst ska starta senast den 9 april, gärna tidigare!

När vi vet alla ankomsttider samordnar vi med transfer

-

Anmälan via här eller via mejl Jennie & Johan: yoga@coastalyoga.se

Sista bokningsdag: 60 dagar innan avresa.

-

-

FAQ

Behöver jag ett visum? 
nej, du behöver inget visum, men du behöver en tur och returbiljett när du kommer in i Thailand. Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader när du anländer. När du anländer kommer den thailändska immigrationen sätta en stämpel i ditt pass som tillåter dig att stanna i Thailand i 30 dagar.

Behöver jag vaccin? 
Från och med 1 oktober 2022 slopas kravet på vaccinbevis (för fullvaccinerade) och RT-PCR (för ovaccinerade) vid inresa till Thailand.Beroende på hur du ska resa i Thailand kan vissa vaccin vara rekommenderat, men för en vistelse enbart på Koh Lanta behövs inga vaccin.

Valuta
Det bästa är att använda Thai Baht istället för kort. Det finns gott om uttagsautomater på Lanta och du kan även växla till Bhat på flygplatsen.

Dricksvatten
Du kan inte dricka kranvattnet i Thailand. Oasis har flera vattenstationer på sin anläggning med filtrerat vatten, så ta gärna med en vattenflaska eller använd den som finns på rummet.

Transport
Det finns både restauranger ochg butiker i närheten av oasis som du kan nå till fots. Vill du längre bort finns tuktuks (Thai Taxi) men det finns även möjlighet att hyra motorcykel via Oasis.

Finns vegetariska alternativ?
Ja! Frukostrn på Oasis innehåller hembakt bröd, hemmagjord granola, hemmagjord yoghurt, lokala grönsaker och söt potatis, tropisk frukt, ägg, ost, juicer. 
Luncherna är Thai med en möjlighet till kyckling eller vegetariskt. 
Snacks är smoothies och färsk tropisk frukt. 
Vid måltider utanför Oasis finns alltid vegetariska alternativ.