Sorry - this product is no longer available

Yogaresa till Mallorca 25 - 29 maj 2022 - med Jennie & Johan - ANMÄLNINGSAVGIFT

Yogares med oss till underbara Mallorca!
Under 4 dagar myser vi med yoga i olika former, meditation, medveten närvaro och bara umgås, slappar, solar och badar.
Lagerstatus: Ej i lager
1.000,00 kr

YOGARESA TILL UNDERBARA MALLORCA 

Fyra dagar tillsammans för att fylla på med energi, njuta av ro och stillhet, skön rörelse och härligt häng! Under dessa dagar gör vi yoga, slappar, övar medveten närvaro, andas, mediterar, umgås, upptäcker Mallorca, myser och skrattar :)

Vi bor på Son Bono som är ett vackert kloster beläget ca 8 km från gamla stan i Palma. Klostret ligger i byn Génova med underbar utsikt över Palma-bukten. Rummen är enkla men fräscha och det finns både enkel- och dubbelrum. Varje rum har dusch och toalett. På klostret serveras vi vegetarisk mat och i resans pris ingår helpension av enklare slag. Måltider utanför Son Bono bekostar man på egen hand. Schemat under dessa dagar är luftigt vilket innebär att det finns utrymme för egen tid. Det finns en strand ca 25 min promenadväg från Son Bono dit det även går lokalbussar. Centrala Palma når du med taxi på en kvart.

Vi gör en heldagsutflykt med buss och privat chaufför och upptäcker Mallorcas pärlor, gör en lättare vandring och äter lunch med en enastående vy. Vi anländer tillbaka till klostret lagom till middag och meditation!

Vi kommer att anpassa alla yogapass efter er som följer med på resan. Vi ger varierande klasser med olika inriktningar och teman. Självklart kommer även inslag av meditation, avslappningsövningar och andningsövningar. Klasserna leds och assisteras av Jennie och Johan Landahl

-

Detta ingår i resans pris:

1 - 3 klasser/dag med yoga, meditation, avslappning
Övernattning 4 nätter på Son Bono
Helpension - frukost, lunch och middag av enklare slag på Son Bono
1 dagsutflykt

Detta ingår INTE i resans pris

Flyg
Transfer
Försäkring
Måltider utanför Son Bono

-

Pris

6 900 kr varav 1000 kr i anmälningsavgift

-

Bokningsvillkor - var vänlig läs igenom!

När du betalat din anmälningsavgift på 1000 kr är din bokning bindande.

Resterande belopp, 5 900 kr,  betalas sista dagen på retreatet. Detta enligt resegarantilagen och vår godkända resegaranti från Kammarkollegiet.

Vid avbokning tidigare än 60 dagar innan resa debiteras halva beloppet (3 450kr)
Vid avbokning senare än 60 dagar innan resa debiteras fullt pris (6 900kr)
Glöm inte att teckna en giltig reseförsäkring med avbokningsskydd via din hemförsäkring eller annat bolag, samt vara väl uppdaterad gällande dina försäkringsvillkor, om du behöver avboka din resa i händelse av sjukdom eller liknande.
Gällande flygresan kan du på egen hand teckna avbeställningsskydd via resebyrån eller flygbolaget, men kom ihåg att avbeställningsskydd ofta ingår om du betalar med VISA.

När det gäller Covid-intyg ansvarar var och en att ha det som krävs för att kunna resa in i Spanien. Just nu krävs ett vaccinationsintyg (covid-pass) att du fått dubbla doser eller ett negativt PCR-test samt ett korrekt ifyllt formulär via den spanska folkhälsomyndigheten där du laddar upp ditt covid-intyg och på så vis får en QR-kod som du ska visa upp i landet när du anländer. Detta fylls i via nätet strax innan avresa. Om dessa bestämmelser ändrats uppretar vi såklart er om detta.

Om resan ställs in från vårt håll, betalas hela summan (6 900 kr) tillbaka.