YOMI - Yin & Mindfulness - Varberg - Sön 19 - 20.30 - 10 ggr - start v 5

YOMI Yin är en kurs riktad till dig som kämpar med stress och oro.
Yogalärare: Hanna
Lagerstatus: I lager
3.000,00 kr

Under kursen kommer du få med dig ökad kunskap om stress och oro, och lära dig mer om hur du själv kan kan bemöta och ta hand om dig själv på ett hållbart sätt. Under varje vecka kommer du få utforska ett nytt tema, inledningsvis utifrån ett psykologiskt utbildande inslag som sedan integreras och fördjupas i yogan och mindfulnesspraktiken.

Om YOMI:

YOMI är utvecklat och leds av psykologer och yogalärare för att brygga samman psykologi, yoga och mindfulness på ett sätt där de olika delarna fördjupar och kompletterar varandra. Programmet är utvärderat i flera vetenskapliga studier i samarbete med Lund Universitet och Skånes universitetssjukhus. Studierna har visat att de personer som genomgått programmet sänkte sina nivåer av upplevd stress och oro signifikant.

Hanna som leder kursen är legitimerad psykolog och yogalärare. Hon brinner för österländsk filosofi och tror på att yoga och mindfulness är en fantastiskt väg att få psykologisk kunskap att landa i kroppen för att skapa verkliga och varaktiga förändringar.

Kursen sträcker sig över 10 veckor á 90 minuter (förutom sista sessionen som är 120 minuter).

Pris: 3000 kr.